Цитат:
Първоначално написано от mitachi
Не съм запознат с отварянето, ама явно имаш познания как се прави. Би ли споделил. Имам някакви изгъзици за телефони, дето топлят, създават някакъв вакуум, май беше за сваляне на дисплеи.
|
Ами както е написал Милен, за да се отпусне лепилото се стопля, като желателно да не се прекали, и съответно равномерно, също така затова писах на Румен, че като не се знае истинския модел - е рисково за лентов кабел, понеже има телефони които са яко с лентови кабели, най-л а й н я н и, които са ми се случвали са л а й н о в - всичко за платката с лентови кабели които са запоени а не се изключват бутони за звук, USB букси и тн.
Из youtube показват как навират карти за игра за да отделят залепения заден капак или дисплей, ама явно техните карти са хем здрави хем евтини тук читави карти за игра и да са на добра цена не съм попаднал, не че съм търсил прекалено усилено.
Аз ползвам освен пластмасовите историйки които писа Милен ламинирано фолио, с което хората ламинират разни работи, но само голото фолио през ламинатора - 1 такова размер А4 го нарязвам на малки парчета, тънко е и гъвкаво едновременно с това и здраво.